ActualNews

14 elevi de la Colegiul Școala Națională de Gaz se perfecționează în Grecia

14 elevi de la Colegiul Școala Națională de Gaz se perfecționează în Grecia.

Începând de astăzi și până în data de 11 noiembrie, un grup de elevi din clasa a X-a Tehnician în turism și 2 profesori de la Colegiul Școala Națională de Gaz Mediaș, participă în Paralia Katerini – Grecia la proiectul Erasmus+ „Dezvoltarea competențelor în turism pentru o carieră de succes” având ca parteneri TOURISTIKES KAI XENODOHIAKES EPIHEIREISEIS AKTI MUSSON A.E HOTEL BALKAN HELLAS și EURO EDUCATION SERVICES.

Proiectul are ca obiective perfecționarea elevilor în domeniul hotelier și de alimentație prin desfășurarea de activități practice, dobândirea de cunoștințe culturale din zona respectivă și implementarea unor tehnici de socializare cu potențialii clienți și parteneri.

Elevii beneficiază de experiența în turism într-o țară cu înalte standarde de calitate în acest domeniu, Grecia fiind țară cu tradiție în serviciile turistice. În acest fel, la întoarcerea în țară elevii vor avea posibilitatea să pună în practică abilitățile și aptitudinile dobândite, fiind un exemplu de bună practică pentru colegii lor și pentru partenerii economici locali.

În același timp, elevii participanți au posibilitatea de a comunica eficient într-o limbă de circulație internațională și de a-și dezvolta abilitățile de muncă în echipă, aspecte atât de necesare în vederea viitoarei lor integrări pe piața muncii din societatea multiculturală de astăzi.