EconomicNews

Dacă vrei să devii polițist, mai ai 11 zile pentru înscrieri

Nova Tv Medias

Dacă vrei să devii polițist, mai ai 11 zile pentru înscrieri.

Cei care doresc să devină polițiști, mai au timp la dispoziție până în data de 4 noiembrie pentru a depune cererea de înscriere. Inspectoratul Judeţean de Poliţie Sibiu, continuă recrutarea și selecția candidaţilor pentru admiterea în cadrul unităţilor de învăţământ postliceal din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, sesiunea octombrie – decembrie 2022, învăţământ cu frecvenţă. Persoanele interesate pot opta pentru școlile de agenți de poliție din Câmpina și Cluj-Napoca sau pentru cea de pregătire a polițiștilor de frontieră de la Oradea.

Cererea de înscriere se poate depune până în data de 4 noiembrie 2022 (inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică), exclusiv în format electronic la adresa de e-mail a unității de recrutare și selecție – Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu, și anume la adresa de e-mail resurseumane@sb.politiaromana.ro.

Relații suplimentare se pot obține la Serviciul Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu la numărul de telefon 0269/208.318, precum și pe site-ul instituției noastre www.sb.politiaromana.ro , secțiunea Carieră, sub-secțiunea Admitere instituții învățământ sau pe site-ul  oficial al instituțiilor de învățământ postliceal din subordinea Ministerului Afacerilor Interne.

Articolul Dacă vrei să devii polițist, mai ai 11 zile pentru înscrieri apare prima dată în Nova Tv Medias.