EconomicLifestyle

Ai ales bine gama de accesorii pentru baie?

Baia este una dintre cele mai importante încăperi din întreaga locuință. Printr-o amenajare bine inspirată, te va ajuta să obții nivelul optim de confort și să te bucuri – pe deplin – de o adevărată oază de relaxare.

accesorii baie dim jpg

Chiar dacă e normal ca în atenția ta să rămână obiectele sanitare principale cu un important rol funcțional, precum cada / cabina de duș, toaleta sau chiuveta, nu trebuie să neglijezi gama de accesorii baie. Accesoriile, indiferent de tipologia lor (săpuniere, rafturi, perii, suporturi), vor impacta confortul casei tale. Iată ce recomandări au pentru tine specialiștii în domeniul amenajărilor interioare. Aplică-le cu încredere!

Acordă o atenție deosebită la materialul din care sunt fabricate aceste accesorii baie

Așa cum știi deja, baia este o încăpere supusă umidității excesive și a condensului, factori ce pot favoriza deteriorarea materialelor. De aceea, trebuie să te asiguri că accesoriile și obiectele sanitare sunt compuse din materiale rezistente, ce fac față cu brio la acțiunea corozivă a mediului. Pe piață se remarcă gama Starlight cu finisajele sale extraordinare, produsele fiind de 10 ori mai rezistente decât cele obișnuite. Grohe folosește un proces de placare cu vapori, care asigură o duritate crescută (chiar și de 3 ori mai mare, în comparație cu finisajele clasice). Astfel, durata de întrebuințare a obiectelor / accesoriilor crește mult.

Nu neglija poziționarea efectivă a accesoriilor: ele trebuie să fie cât mai la îndemână

Atunci când montezi suporturi și cârlige pentru prosoape, de exemplu, ține cont de poziționarea lor – poate că ar fi ideal să le instalezi în apropierea dușului. Înainte să te apuci propriu-zis de amenajare, încearcă să faci o schiță cu toate elementele indispensabile din încăpere și să stabilești, din start, care va fi poziționarea lor. Astfel, îți va fi mai ușor să stabilești și dimensiunile pentru sanitarele principale (ex. dimensiunea căzii), ținând cont de restul elementelor, inclusiv de accesoriile care îți asigură confortul. Chiar dacă ești adeptul stilului minimalist, nu neglija importanța accesoriilor cu un puternic rol funcțional.

Definește-ți stilul amenajării și asigură-te că ții cont de acest aspect în alegerea accesoriilor

Contemporan sau modern, clasic sau zen, vintage sau romantic – tu alegi stilul amenjării tale. Dacă vei opta pentru combinația a mai multe stiluri, riști să te confrunți cu un spațiu mult prea încărcat, unde elementele nu fac parte din aceeași poveste. Cel mai popular este stilul contemporan, care aduce împreună elemente moderne, din aceeași sferă cromatică. Predomină negrul, argintiul și formele drepte, care asigură o unitate la nivel de spațiu. Este ușor să amenajezi o baie în stil contemporan / modern, pentru că și piața obiectelor și a accesoriilor sanitare este extrem de ofertantă. Nu vei avea dificultăți!

Alege gama premium de baterii baie și accesorii sanitare

Alege un magazin online care îți aduce, la distanță de un click, gama premium de baterii baie și accesorii sanitare de top.

Un astfel de magazin pune accent pe calitatea premium a obiectelor sanitare și vine în întâmpinarea ta cu produsele celor mai mari branduri, precum Grohe, care se bucură de recunoaștere în piață. Mai mult, beneficiezi de transport rapid, de metode flexibile de plată și de o experiență facilă de cumpărare.