News

Carpathian Single Malt Whisky a fost premiat cu medalii de aur, argint și bronz în cadrul competiției “World Whiskies Awards 2024

Carpathian Single Malt Whisky a fost premiat cu medalii de aur, argint și bronz în cadrul competiției “World Whiskies Awards 2024”, care face parte din seria competițiilor World Drinks Awards.

Aceste premii vin în continuarea unui multipremiat 2023. “Suntem extrem de fericiți să primim noi distincții la începutul acestui an”, se preecizează pe pagina de Facebook Alexandrion Group.

Expresia Vradiano a câștigat “Medalia de aur” şi a devenit câştigătorul categoriei la sectiunea single cask single malt, fără declarație de vechime, si „Câştigător pe ţară” făcând parte din singura gamă de whisky single malt din România.

Burgundy și Fetească Neagră au obținut ‘Medalii de argint’, în timp ce Cognac și Ruby Port au adus acasă ‘Medalii de bronz’.

Acest anunț va fi urmat de prezentarea medaliilor la Gala Whisky Magazine Awards, care va avea loc la Londra, în luna martie.

În cadrul acestui eveniment festiv, câștigătorii categoriilor din fiecare țară se vor confrunta pentru a alege cel mai bun produs din fiecare categorie. Câștigătorii din fiecare țară și cele mai bune whisky-uri din lume vor fi, de asemenea, anunțate!