EntertainmentNews

„Erus și Valea Recunoștinței”, premiera primăverii la OCC

Începând cu 28 aprilie, publicul este așteptat în Sala Mare a Operei Comice pentru Copii să ia parte la o nouă aventură a celor mai îndrăgite personaje contemporane – Erus, Roua, Alpi și Clint – în cea mai solicitantă dintre văi: Valea Recunoștinței.

Biletele la spectacol sunt deja disponibile în rețeaua  bilete.ro, iar întreaga colecție de volume din seria Erus este disponibilă la vânzare la Magazinul OCC.

„Spectacolul <Erus și Valea Generozității> reprezintă o nouă experiență minunată pe scena Operei Comice pentru Copii. Mi-am dorit mult să readuc păpușile și elementele de teatru de păpuși în universul lui Erus, așa că, dacă spectacolul <Erus și Valea  Generozității> a fost bogat în teatru de păpuși, acum vom surprinde publicul cu păpuși spectaculoase în mărime naturală, păpuși supradimensionate, teatru de umbre și măști. Îmi doresc ca universul sonor să emoționeze, să bucure, să aducă învățăminte, de aceea, i-am încredințat din nou versurile pe care le-am scris lui Damian Vlad, compozitorul celorlalte spectacole. Sunt sigură că și acum copiii și părinții vor fredona alături de interpreți!”, a declarat Ana Crăciun Lambru, regizorul spectacolului.

Cenusareasa_OCC

„Cenușăreasaîși ia la revedere de la publicul OCC

Una dintre poveștile nemuritoare ale copilăriei, „Cenușăreasa” l-a inspirat pe celebrul compozitor G. Rossini să transpună acțiunea sub formă de operă comică și s-o transforme în „La Cenerentola”, lucrare celebră la nivel mondial și nelipsită din repertoriul oricărui teatru liric.

La OCC, această capodoperă poartă semnătura regizorală a maestrului Cristian Mihăilescu și a putut fi aplaudată doar pe 7, 8 și 9 aprilie, în Sala Mare.

„Bebe Fest OCC” revine în aprilie la Opera Comică pentru Copii

Bebe Fest OCC_2023

​​Bebe Fest OCC, evenimentul adresat bebelușilor, părinților și viitorilor părinți, revine în această primăvară la Opera Comică pentru Copii. Printre atracțiile evenimentului se numără camera senzorială, camera de alăptare, baby music, baby bookzone, târgul cu produse dedicate bebelușilor, concursurile amuzante pentru părinți și multe alte activități vor fi disponibile publicului în ultimele două weekend-uri ale lunii aprilie, în intervalul 10-20, pe 22, 23, 29 și 30 aprilie.

Evenimentul se desfășoară în incinta OCC, atât în interior, cât și în aer liber, iar accesul este gratuit.

Opera Comică pentru Copii este o instituție publică de cultură aflată în subordinea Primăriei Capitalei și a Consiliului General al Municipiului București, condusă din anul 2014 de către  soprana Felicia Filip. Unică în lume prin segmentul de public căruia i se adresează, Opera Comică pentru Copii îi apropie pe cei mici de artă şi cultură, atât prin spectacole  de calitate – operă, balet, musical, concerte-lecție, operetă – cât şi prin diverse proiecte conexe inovatoare precum festivaluri de vară și de iarnă, Atelierele „Micul Artist”, „Magazinul OCC”, Tururile „În Spatele Cortinei”, „Petreceri de ziua de naștere”, „Escape Room”, „Aventura Parc”, „Abonamente” sau „Voluntariat”.