EconomicNews

Ediția a XII-a a GoTech World

Richard Browning, pionierul unei noi ere a zborului uman, vine în premieră în România, la ediția a XII-a a GoTech World, cea mai mare expo-conferință de IT & Digital din Europa Centrală și de Est.

Inventatorul britanic, care a construit primul costum cu propulsie din lume pentru a testa limitele gravitației, va prezenta tehnologia

din spatele proiectului și aplicațiile practice în care poate fi utilizat, iar în cele din urmă va face o demonstrație live pentru participanții la eveniment. 

Supranumit „Iron Man”, Richard Browning își propune să reinventeze viitorul zborului și să contribuie la o nouă etapă a inovației aeronautice, devenind cunoscut la nivel mondial datorită demonstrațiilor impresionante ale costumului său cu propulsie, care a atras atenția publicului și a mass-media. Creația poate propulsa pilotul la aproximativ 65 km/h, timp de până la opt minute și poate genera peste 1.000 de cai putere, folosind șase jeturi propulsoare cu reacție, ce utilizează combustibil pentru avioane ca mijloc de alimentare.

Gravity Industries, companie fondată de Richard Browning în 2017, a devenit un punct de referință în dezvoltarea costumelor cu jet și în domeniul tehnologiei pentru zborul personal. Costumul său, cunoscut sub numele de „Daedalus”, a captivat imaginația oamenilor din întreaga lume și a fost folosit în demonstrații spectaculoase pentru a ilustra potențialul inovației tehnologice în domeniul mobilității umane.

Prin intermediul Gravity Industries, oricine dorește poate lua parte la o experiență de zbor, iar cei mai îndrăzneți se pot înscrie ca membri ai unei comunități exclusive de piloți de costume propulsoare. Costurile pleacă de la 3.500 de dolari/zi  și ajung la 8.500 de dolari /zi, în funcție de programul ales, iar achiziționarea unui costum necesită un buget de 440.000 de dolari. În ultimii cinci ani, compania a realizat peste 150 de evenimente de zbor, în 35 de țări.