ActualMediu

Am celebrat mediul care ne ocroteste raspunzand prin #focustogreenecolife

Evenimentele proiectului “Focus to Green-Eco-life” iti aduc informatii interesante despre „lumea verde” care sustine viata pe Pământ.

BROSURA PENTRU OBICEIURI VERZI

Data de 5 iunie a marcat “Ziua Mondială a Mediului Înconjurător”, pentru a fi mai atenți și mai responsabili față de mediul înconjurător și de bunăstarea acestuia.

Ne-am întâlnit astazi cu copiii Gradinitei Nr 23 din Bucuresti, pentru a ne continua călătoria în lumea vie a mediului înconjurător. Am discutat despre relatia noastra cu arborii si plantele, dar si despre lumea invizibila si vindecatoare a acestora.

 

Am aflat cateva idei practice pentru natură, din care sa ne inspiram, pentru următorul nou obicei “verde” pe care să-l adoptam.

Dacă începem azi și suntem cât mai mulți, aniversarea de 100 de ani de Ziua Mediului are șanse să fie una cu climă echilibrată, biodiversitate bogată și oameni trăind în armonie cu natura.

Deşi acţiunile noastre conştiente pot fi modeste, acestea sunt menite să transmită un mesaj.

Ne dorim ca şi tu să fii mereu informat, astfel ȋncȃt să devii conştient de importanţa atitudinii personale şi de impactul asupra mediului ȋnconjurator, de grija pentru reciclarea sustenabilă şi păstrarea curăţeniei elementelor ce susţin viaţa pe Pamȃnt.

Evenimentul lunar “Focus to Green-ECO-Life”, susţinut de Aqua Carpatica, este organizat de Focus to Life (focustolife.ro), ȋn parteneriat cu Clubul Media (clubulmedia.ro) și Portalul PR Spiritual TOT CEEA CE ESTE (totceeaceeste.ro).