ActualLifestyle

Ziua Mondială a vegetarienilor – 1 noiembrie

In fiecare an există mii de oameni care fac trecerea la un mod de viață mai sănătos și mai responsabil din punct de vedere social. Acestor oameni le pasă de viața animalelor și vor ca cruzimea să se termine, vor să trăiască vieți lungi și sănătoase și să evite pericolele bolilor de inimă și vor să aibă corpuri frumoase susținute trăind în ton cu Pământul. Cine sunt acești oameni? Sunt vegetarieni, iar Ziua Mondială a vegetarienilor sărbătorește decizia lor de a elimina carnea și produsele de origine animală din dieta lor și de a trăi o viață mai conștiincioasă.

Aproximativ fiecare din zece oameni din întreaga lume este vegetarian? Această cifră șochează adesea oamenii. E mai mult decât te-ai aștepta, nu? O mulțime de oameni sunt, de asemenea, surprinși să afle faptul că India este țara care are cel mai mic consum de carne pe cap de locuitor din întreaga lume.

De Ziua Mondială a vegetarienilor, sărbătorim toate lucrurile bune care sunt asociate cu a fi vegetarian. Este o zi bună pentru a arăta oamenilor că vă puteți bucura în continuare de mâncare, mergând fără carne! Nu este plictisitor, și există unele rețete uimitoare acolo.

Chiar dacă nu sunteți vegetarian, puteți sărbători Ziua Mondială a vegetarienilor. De ce să nu mergi vegetarian pentru această zi și să vezi cum te descurci? De la burgeri vegetarieni și pizza cu brânză până la tofu și bastoane de morcov; există o mulțime de delicii uimitoare fără carne de care vă puteți bucura în această zi. În plus, nu știi niciodată, te poate inspira să ai mai multe zile fără carne în viitor.

Există o serie de beneficii diferite care sunt asociate cu a merge fără carne. În primul rând, ai beneficiile pentru corpul tău. Dietele vegetariene tind să implice consumul multor lucruri bune pe care nu le puteți găsi de obicei în carne. Aceasta include un număr mare de fitochimicale, grăsimi nesaturate, magneziu, vitaminele E și C, acidul folic și fibrele. Acest lucru se traduce într-o greutate mai sănătoasă, scăderea tensiunii arteriale, reducerea riscului de boli de inimă și, de asemenea, scăderea colesterolului.