ActualEconomic

Hyundai i20 facelift: design mai agresiv și motor cu tehnologie mild hybrid

Hyundai i20, popularul model subcompact al constructorului sud-coreean, tocmai a fost reîmprospătat cu o nouă versiune facelift. Față de modelul de până acum, noul i20 facelift nu aduce schimbări vizuale și tehnice majore, însă aduce câteva noutăți subtile atât la nivel estetic, cât și la nivel tehnologic.


O NOTĂ DE DESIGN MAI SPORTIVĂ

Imediat cum privești noul i20 facelift vei observa un design ceva mai agresiv față de ce aveam înainte. Sigla Hyundai a fost mutată deasupra grilei pentru o notă de design mai sportivă, iar bara de protecție a fost și aceasta ușor redesenată pentru a scoate în evidență noul caracter sportiv al subcompactei asiatice. Noul model primește faruri și stopuri cu o semnătură luminoasă în forma literei Z, alături de jante noi cu dimensiuni de 16 inch, respectiv 17 inch.

Noutățile la exterior nu se opresc aici, deoarece noul i20 facelift primește și o paletă îmbogățită de culori. Mai exact, clienții vor putea alege acum și între 3 nuanțe noi: Lucid Lime Metallic, Lumen Grey Pearl și Meta Blue Pearl.