News

Grupul Alexandrion oferă 50.000 USD în sprijinul victimelor cutremurelor

Grupul Alexandrion oferă 50.000 USD în sprijinul victimelor cutremurelor din Turcia și Siria, anunță pagina de Facebook Nawaf Salameh.

“Popoarele din Turcia și Siria au suferit tragedii extraordinare de când cutremurele masive au lovit ambele țări, în februarie.

Am fost șocat de amploarea catastrofei și de suferința celor care și-au pierdut viața, membrii familiilor, prietenii și casele lor din Türkiye și din țara mea natală – deja atât de devastați de atâția ani de război civil.

Eu și echipa mea am luat măsuri imediate pentru a ajuta la susținerea victimelor, așa cum am făcut de multe ori de-a lungul anilor în fața unor astfel de tragedii”.

Grupul Alexandrion oferă 50.000 USD în sprijinul victimelor cutremurelor.

“Am donat bani, și bunuri precum corturi mari și pături, pentru a ajuta victimele care acum sunt fără adăpost și săraci.

În Siria, ne-am coordonat și continuăm să ne consultăm cu înalți oficiali și diplomați ai Guvernului României în domeniul sănătății și securității.

În Türkiye, ne implicăm cu organizațiile locale și prietenii care cunosc și fac într-adevăr parte din comunitățile afectate.

Aș dori să mulțumesc tuturor partenerilor și prietenilor noștri, inclusiv Fundației Maarif, Mersin Tomris Nadir Kilisesi Vakfi și rețelei Seyyit Haşim Haşimi Ehl- İ Beyt pentru perspective și colaborare.

Dumnezeu să le ofere mângâiere și putere victimelor și, într-adevăr, tuturor din Siria și Türkiye, iar eforturile tuturor oamenilor și organizațiilor aflate în muncă din regiune să accelereze procesul de reconstrucție și să ajute la restabilirea echilibrului, în ambele țări”.

Fotografii:

  • Nicholas S. Kass, director executiv pentru afaceri corporative internaționale
  • Alexandrion Group și Biroul familiei Nawaf Salameh
  • Alparslan Ateș, președintele Fundației Maarif din România)