Sport

Dică a dezvăluitla ce echipă merge după demisia de la FCSB 

Nicolae Dică (42 de ani) a dezvăluit, la Orange Sport, că are de gând să meargă să urmească antrenamentele lui Silkeborg chiar dacă şi-a dat demisia de la FCSB. Danezii au umilit-o pe FCSB în grupele Conference League, 0-10 la general, şi Nicolae Dică vrea să meargă să înveţe de la Silkeborg.

Silkeborg, echipa care a administrat FCSB o umilinţă istorică în grupele cupelor europene, a lăsat urme atât de adânci pentru Nicolae Dică încât antrenorul va merge să urmărească echipa nordică la antrenamente şi la meciuri. Chiar dacă a plecat de la FCSB, “Nic” are de gând să meargă să ia lecţii din Danemarca.

“Da, mă duc”. Dică a dezvăluit! La ce echipă merge după demisia de la FCSB | EXCLUSIV

Invitat la Orange Sport imediat după plecarea la FCSB, Nicolae Dică a vorbit, printre altele, şi despre Silkeborg, echipă de la care FCSB a încasat o umilinţă greu de îndurat: 0-10 la general. Dică a dezvăluit, la Orange Sport, că va merge să înveţe de la danezii pentru că i-a plăcut mult cum a arătat echipa în confruntările cu formaţia “roş-albastră”.

Nicolae Dică îşi doreşte să antreneze în continuare, chiar dacă a avut parte de o plecare prematură de la FCSB, şi a anunţat că e în aşteptare de oferte: “Da, îmi doresc să antrenez. Nu pot sta fără fotbal. Tot ce am e datorită fotbalului. Nu ştiu unde m-aş duce, dar îmi doresc să antrenez, să fiu în prima ligă. Voi gândi foarte bine unde merg”, a mai spus Nicolae Dică.

Nicolae Dică şi-a încheiat prematur al doilea mandat la FCSB, cu o demisie forţată de Gigi Becali după o înfrângere cu U Cluj (1-2). Primul mandat al lui Dică la FCSB s-a întins între iulie 2017 şi decembrie 2018, dar al doilea a durat doar trei luni, din august până în noiembrie 2022.