Entertainment

Filme noi care apar în luna noiembrie 2022

Pentru iubitorii de filme iată câteva titluri interesante. Am pregătit o listă cu filme noi care apar în luna noiembrie 2022. Producții de care să te bucuri alături de cei dragi. Aceste filme te vor transpune într-o nouă lume.

The Menu

Regia: Mark Mylod
Cu: Anya Taylor-Joy, Ralph Fiennes, Nicholas Hoult

Pe lista de filme noi care apar în luna noiembrie 2022 se află The Menu. Producția urmărește povestea unui cuplu care călătorește pe o insulă pentru a mânca la un restaurant exclusivist. Însă lucrurile iau o întorsătură neașteptată atunci când cei doi descoperă secretul pe care bucătarul chef a încercat mereu să-l ascundă.

The People We Hate at the Wedding

Regia: Claire Scanlon
Cu:
 Cynthia Addai-Robinson, Allison Janney, Kristen Bell

Luna acesta vine cu câteva titluri mult așteptată de fanii din lumea întreagă. Printre acestea se numără și producția The People We Hate at the Wedding. Filmul va fi lansat începând cu data de 18 noiembrie pe platformele de streaming online.

Filmul urmărește povestea unei familii ai cărei membrii nu reușesc să se înțeleagă. Aceștia se reunesc în cadrul unei ceremonii, iar lucrurile iau o întorsătură complet neașteptată. Un film cu mult umor care te va distra încă din primele minute.

Black Panther: Wakanda Forever

Regia: Ryan Coogler
Cu:
 Angela Bassett, Martin Freeman, Tenoch Huerta

Fanii Universului Cinematic Marvel au doar motive de bucurie. Luna noimebrie aduce cu sine lansarea filmului Black Panther:  Wakanda Forever. Filmul este așteptat în cinematografele din Statele Unite începând cu data de 11 noiembrie 2022.