EntertainmentMediu

Cele mai bune filme Netflix din 25 octombrie

Nu sunt mereu filme noi Netflix care merită să fie văzute. Dar în 2022, Netflix pare să-și diversificat destul de mult oferta, investind mai mult în producții europene și, în general, non-americane — iar câteva dintre acestea sunt filme reușite, pe care să nu le ocolești. Iată așadar recomandările noastre de filme noi Netflix, dar și ce producții să ocolești.

1. Robbing Mussolini / Să-l jefuim pe Mussolini — apare miercuri, 26 octombrie

Ne așteptăm să fie unul dintre cele mai distractive filme lansate de Netflix în ultima perioadă. Dacă ți-a plăcut Inglorious Basterds, al lui Tarantino, sunt șanse să-ți placă și Robbing Mussolini, pare să fie în același ton, cu suspans, umor, multă acțiune și istorie. Un film din sub-genul filme despre jafuri, Robbing Mussolini îl are în centru un antreprenor “pe timp de război”, care adună o bandă de răufăcători, fiecare cu talentul lui special, pentru a-i fura comoara lui Mussolini. 🙂

2. The luckiest girl alive / Cea mai norocoasă fată (2022) — deja pe Netflix

O dramă-thriller Netflix care se ridică peste valoarea medie a producțiilor gigantului de streaming. Așadar, verdictul nostru este da, urmăriți-l!

Ani, jucată de Mila Kunis, pare o tânără parvenită și atât. Filmul începe promițător, cu tot felul de scene în care Ani demonstrează cât de lipsită de scrupule este. De fapt, aflăm că are un scop: parvine pentru a avea mai multă greutate versiunea ei despre atacul armat care a avut loc în liceul în care a studiat… E plăcut s-o vezi din nou pe Mila Kunis pe ecran, după o pauză destul de lungă, într-un film ok de urmărit seara după serviciu.

3. The Good Nurse — apare marți, 25 octombrie

Continuăm lista de filme noi Netflix cu un thriller bazat pe fapte reale și care va avea premiera în grila Netflix marți, pe 25 octombrie 2022.

Jessica Chastain și Eddie Redmayne sunt actorii principali din The Good Nurse, care promite să fie unul dintre cele mai bune exemple ale genului thriller din acest an.

4. Mr. Harrigan’s Phone / Telefonul Domnului Harrigan (2022) — deja pe Netflix

În linia modei din ultimii ani de a face mash-up-ul de genuri, Netflix adaptează o nuvelă de Stephen King într-un film care vrea să fie și dramă, și mister, și horror. Prin urmare, Telefonul Domnului Harrigan e jumătate din timp dramă și încearcă după o oră să se transforme în horror… Evident că nu poți să faci transformarea în mod convingător, după ce jumătate din film o dai cu comentarii despre cât de periculoasă este tehnologia telefoanelor mobile pentru societatea modernă… 😀

5. All Quiet on the Western Front / Nimic nou pe frontul de vest — 28 octombrie 2022

E un film anti-război adaptat după romanul celebru, cu același nume, semnat de Erich Maria Remarque, cu Daniel Bruhl în rolul principal. Povestea urmărește un soldat pe măsură ce experimentează ororile Primului Război Mondial. Filmările au avut loc în Praga anul trecut, lansarea a fost la Festivalul de Film de la Toronto din acest an, iar pe platforma Netflix se va lansa foarte curând, pe 28 octombrie 2022.

6. The Chalk Line / Linia de cretă — apare luni, 24 octombrie

the chalk line filme noi netflix

Un film polițist produs de Netflix Spania și bazat pe fapte reale, Linia de cretă are la bază povestea adevărată a „monstrului din Amstetten”.

Poate nu îți sună cunoscut numele, dar cu toții ne-am oripilat acum câțiva ani când știrea unei fete din Austria ținută captivă timp de 24 de ani de propriul tată a ajuns în presă. În cei 24 de ani, fata născuse câțiva copii concepuți cu acesta…7. Sălbatic este vântul / Wild is the wind — apare vineri, 28 octombrie

După ce am văzut în septembrie drama sud-africană Eu sunt toate fetele — găsești detalii despre ea mai jos,  așteptăm cu nerăbdare acest nou film polițist sud-african.

Pe fondul segregării rasiale, un polițist corupt caută să-și asume responsabilitatea pentru rolul în arestarea nedreaptă a unui adolescent de culoare.