LifestyleMediu

Ingredientele care dau un gust special cafelei

Oare stii care este TOPUL cu cele mai bune ingrediente pentru un gust special al cafelei? Se estimează că peste 2 miliarde de cești de cafea sunt consumate în fiecare zi în lume. Cafeaua este pentru gustul său și aroma plăcută, dar pentru efectul său stimulează și apreciat bogat cofeinei.

Este obiceiul multor culturi să servească cafea în diferite momente ale zilei, fie dimineața pentru a-și începe ziua, fie după-amiaza pentru a-și lua-o pauză și a socializa cu prietenii. Majoritatea cafelelor sunt preparate din boabe de cafea proaspăt și apă fierbinte, există o varietate mare de sortimente și moduri de pregătire în funcție de preferințele fiecărui consumator.

Nectar de agave

consumul de cafea

Puteți folosi nectarul de agave care este un îndulcitor natural derivat din cactuși, sau miere. Oamenii cred de obicei că mierea este pentru ceai și zahărul pentru cafea, dar mierea poate avea un gust la fel de dulce și delicios în cafea.

Sare pentru un gust mai bun

Însă, pentru unii, gustul amar este ceea ce îi conferă un asemenea farmec. Pentru alții, scopul laptelui și al zahărului este de a ascunde acest gust amar. Din nefericire, acesta ascunde și o mare parte din aroma reală a cafelei. Pentru a păstra aroma, dar a contracara o parte din amărăciune, încercați să adăugați un vârf de cuțit de sare.

Ștevia

Un alt substitut al zahărului este ștevia, poate zahăr din nucă de cocos, sirop de arțar și, de ce nu, pudră de cacao neîndulcită. Dar niciunul din aceste ingrediente menționate nu sunt la fel de bune ca ceea ce vă pronume în continuare, când vine vorba de ce să pui în cafea pentru un gust special.

Iată ce să pui în cafea pentru un gust special

Vitamina B6, acidul folic, magneziul, calciul, fierul, potasiul, manganul și alte minerale esențiale pentru o stare de sănătate bună sunt abundente în nucșoară, cunoscută și sub numele de jaiphal. Aceasta poate ajuta la prevenirea problemelor digestive, la îmbunătățirea circulației sângelui, la reducerea stresului, la îmbunătățirea calității somnului și la eliminarea respirației urât mirositoare datorită tuturor acestor nutrienți.

Nucșoară în cafeaua de dimineață

Dar, dacă vei folosi nucșoară în cafeaua ta de dimineață, va adăuga acel plus de dulceață la gustul și aroma cafelei tale. Trebuie doar să adaugi amestecul potrivit în ceașca ta.

Puteți presăra pudră de nucșoară sau nucșoară rasă peste cafea pentru o dimineață cu o aromă blândă, care să vă ridice.

Puțină nucșoară adăugată în cafea este un beneficiu pentru sănătate. Nuca de nucșoară este folosită pentru a trata multe condiții de sănătate. Proprietățile sale antiinflamatorii ajută la ameliorarea durerii. Nucșoara a fost folosită pentru a trata tulburările digestive din timpuri imemoriale.

Concluzie: Datorită acestor ingrediente, cafea nu va mai fi atât de amară, și nici nu mai ai nevoie de zahăr la cafeaua ta de dimineață. Trebuie doar să-ți mai spunem că nucșoara este bogată în minerale și este folosită în fitoterapie pentru a trata tensiunea arterială și tulburările sistemului circulator, și este un stimulent nervos folosită pentru a trata anxietatea și depresia.