ActualLifestyle

Ce cristale purtam anul acesta

Folosind cristalele, anumite cristale, ne ajuta să ne îndeplinim obiectivele. Dintre toate cele aproximativ 40 milioane de specimene de cristale în interiorul Pământului, haideți să vedem cum ne va merge în 2023 în funcție de cristalele nestemate.

Cu ce cristale să ne înconjurăm în anul 2023?

În noul an vom lucra cu niște cristale speciale. Acestea au fost alese pentru că au proprietăți extraordinare și rezultate foarte rapide în viețile noastre. Aceste cristale au fost alese în funcție de dorințele femeilor pentru noul an, dar și raportat la așteptările noastre generale – cum aminteam și mai sus: împlinire, dezvoltare, liniște și pace.

Cele 7 cristale ale anului 2023 sunt:

  • Ametistul
  • Cuarțul roz
  • Kunzitul
  • Piatra Lunii
  • Turmalina roz
  • Perla
  • Super Seven

Toate aceste șapte cristale aduc abundență materială, abundență spirituală, creativitate, prosperitate și putere. Ele vor lucra pe chakrele superioare și ne deschid către planuri spirituale și către potențialul nostru, ne vor ajuta să ne dăm seama cum suntem dintr-o altă lumina.

Ametistul este cristalul vedetă al anului 2023, fiind unul dintre cristalele cele mai puternice. Ne ajută să păstrăm viziunea asupra vieții noastre, să vedem lucrurile dintr-o perspectivă mai extinsă și mai elevată. Ametistul este un cristal preferat de foarte multe femei din întreaga lume, fiind considerată și o piatră prețioasă plină de eleganță și cu un aspect aristocrat.

Cuarțul roz este piatra iubirii necondiționate, a acceptării și a iertării de sine. Chiar dacă de foarte multe ori putem ierta oameni din jurul nostru, cuarțul roz ne va ajuta să ne iertăm și pe noi înșine. Acest cristal ne ajută să ne deschidem inima și să devenim mai buni.

Kunzitul este un cristal cunoscut ca unul spiritual, extrem de relaxant și care aduce noroc. Energia foarte mare a kunzitului contribuie la trezirea chakrei inimii și la consolidarea sentimentelor de dragoste necondiționată. Datorită faptului că este un cristal în legătură cu iubirea Universului, această piatră emană pace profundă. Este utilizat totodată pentru îmbunătățirea creativității și pentru susținerea modestiei și alturismului.

Perlele simbolizează eleganță, puritate, înțelepciune, rafinament și întotdeauna au fost asociate cu frumusețea. Acestea asigură protecție energetică, lucrează mult pe plan emoțional, vindecă din rănile trecului și ne aduc viziune asupra vieții. Asemenea și Piatra Lunii.

Turmaliza roz ne ajută să avem putere, viziune, să vindecăm din rănile sufletești. Este un cristal potrivit pentru a ne asigura că ajungem sa ne umplem de iubire.

Super Seven este cel mai impresionant cristal descoperit până în acest moment din punct de vedere al energiei pe care o deține acesta. Este un cristal deosebit și extrem de rar, fiind cunoscut și sub numele de Sacred Seven sau Piatra lui Melody. Super Seven păstreză toate proprietățile celor 7 cristale pe care le conține: ametist, cristal de stâncă, cuarț fumuriu, goethit, lepidocrozit, cacoxenit, rutil. Acest cristal deschide toate simțurile și ajută la curățarea aurei. Este o piatră importantă care dezvoltă abilități psihice, inclusiv telepatie, clarviziune, claraudiție și telekinetie.

Toate aceste cristale lucrează pe feminitate, pe dezvoltarea exprimării potențialului. Astfel că declarăm că aceste cristale sunt în special pentru femeile care își doresc mai mult de la viață, își doresc să aducă la lumină potențialul lor.

Este recomandat ca aceste cristale să le ținem aproape, în preajma noastră, o modalitate ideală fiind de a avea aceste cristale sub forma de bijuterii (inele, brățări, cercei, pandantive) sau mici amulete.

Anul 2023 are desemnate 7 cristale puternice, pline de strălucire și feminitate. Sfatul nostru este de a purta ce ne face bine. Noi, femeile, functionăm foarte des pe baza intuiției, iar acest lucru ne ajută să ne ghidăm și să facem alegeri în viața noastră. Dacă intuiția noastră va alege cristale care poate au culori închise, energii mai puternice sau mai slabe, beneficii diferite față de obiectivele generale ale noului an, acelea vor fi cele mai potrivite pentru voi. Alegeți cristalele în funcție de personalitatea voastră, de dorințe și de energie! Pentru că până la urmă, orice cristal ne va învăța să strălucim și sa fim noi înșine!