Economic

Motorola lansează Moto Secure, o aplicație pentru siguranță crescută pe smartphone

Motorola a lansat serviciul Moto Secure App, ce oferă un plus de siguranță utilizării dispozitivelor mobile atât online, cât și offline. Este un serviciu gratuit oferit tuturor clienților Motorola ce dețin sau vor deține un telefon cu Android 13 sau versiuni ulterioare.

moto G73 5G.

moto G73 5G.

Produsă de Thinkshield, Moto Secure App este destinația pentru toate funcțiile importante de securitate și confidențialitate ale dispozitivului. Prin intermediul aplicației, utilizatorii pot verifica și controla rapid nivelul de securitate al smartphone-ului lor, având acces ușor la toate aplicațiile și setările Android și la cele produse de Motorola.

Pe lângă accesul rapid la controalele de confidențialitate și la funcțiile de securitate, aplicația Moto Secure vine cu noi măsuri de protejare, concepute pentru a oferi utilizatorilor mai multă siguranță:

  • Adăugați un nivel suplimentar de protecție a informațiilor și aplicațiilor prin ascunderea anumitor date și fișiere în Secure Folder, protejat cu un PIN. Pentru și mai multă confidențialitate, cu Secure Folder, utilizatorii au opțiunea de a activa Disguided Mode, care le permite ascunderea aplicațiilor prin înlocuirea cu alte pictograme și opțiuni de nume. Acest lucru este util în special pentru a ascunde informațiile personale, cum ar fi aplicațiile financiare, portofelele digitale, aplicațiile de cumpărături sau conturile de e-mail, în spatele unei pictograme și etichete discrete.