Sport

CM 2022 – De ce este un eveniment atât de așteptat de microbiștii din toată lumea?

Cupa Mondială 2022, un eveniment atât de așteptat de microbiștii din toată lumea

În viața pasionaților de sport există mai multe evenimente importante, care variază în funcție de preferințele pe care le are fiecare persoană. Însă, unele au un impact mai mare, care aduc împreună atât fanii, cât și oamenii care sunt curioși asupra noutăților mondene.

Cupa Mondială este un cumul de evenimente care au loc o dată la 4 ani și care reprezintă o sursă de entertainment apreciat în toate colțurile lumii. Fiecare ediție este găzduită de câte o altă națiune, care își pune amprenta prin diverse elemente. În cazul anului acesta, este vorba de o atenție sporită la detalii asupra materialelor publicitare, dar și a coloanei sonore.

Fanii care doresc să aibă această experiență la cote cât mai înalte, au posibilitatea să plaseze pariuri Superbet România online, de pe desktop sau de pe mobil. Majoritatea operatorilor au creat pentru Cupa Mondială din 2022 o categorie aparte, unde sunt listate atât meciurile și categoriile, dar și alte opțiuni interesante ce țin de acest hobby.

Pentru persoanele care doresc să experimenteze FIFA World Cup de anul acesta ca simpli spectatori sau susținători, există multe informații interesante care trebuie amintite

Printre ele se află:

  • În 2022, Cupa Mondială are loc la Qatar, meciurile celor 32 de țări participante, care fac parte din 5 confederații, au loc în 8 locații din 5 orașe-gazdă diferite.
  • Toate echipele sunt împărțite în 8 grupe, de la A la H.
  • Mascota acestei ediții este reprezentată de un simbol arab – “Laʼeeb”. El se poate traduce ca “jucător profesionist” / “jucător foarte bun”.
  • Melodiile oficiale ale campionatului sunt:

Hayya Hayya (Better Together) – Trinidad Cardona, Davido, AISHA

Arhbo – Ozuna, Gims (spaniolă și franceză) & Hameed Al Bloushi, RedOne (arabă)

Light The Sky – Nora Fatehi, Balqees, Rahma Riad, Manal

  • Mingea folosită la meciurile FIFA World Cup este creată de Adidas și poartă denumirea de “Al Rihla”. Ea reprezintă o inovație care va schimba cursul istoriei în fotbal pentru că în interiorul său se află un dispozitiv special, care transmite informații live echipei VAR. Astfel, se află în timp real date importante, ca depășirea marcajelor, jucătorii care au în posesie mingea, iar lista exemplelor continuă.
  • Perioada în care se desfășoară Cupa Mondială de la Qatar a fost stabilită în funcție de mai mulți parametrii. S-au luat în calcul temperaturile caniculare din perioada Mai-Septembrie, dar și alte evenimente de interes internațional – Olimpiada de Iarnă (Februarie), Jocurile Paralimpice de Iarnă (Martie) sau Ramadanul (Aprilie).

Chiar dacă fiecare ediție are punctele sale de atracție, anul acesta se pare că la Cupa Mondială de la Qatar sunt pregătite câteva surprize aparte. Rămâne de văzut ce echipă are membrii pregătiți corespunzător, dar și norocul necesar pentru a obține marea victorie din Finală.

Până acolo mai este de așteptat, așa că să ne bucurăm de show-urile oferite de cei mai buni fotbaliști ale echipelor de elită din toate colțurile lumii.