Mediu

Proiecte în derulare la Mediaș | În dialog cu Primarul Gheorghe Roman | VIDEO

Nova Tv Medias

Proiectele aflate în derulare la Mediaș, a fost subiectul emisiunii Mediaș 120.

Invitatul Adei Gheorghe a fost Primarul Gheorghe Roman. Municipiul Mediaș are în prezent în derulare, în diferite stadii, proiecte care însumează aproximativ 200 milioane de Euro. Acestea sunt finanțate în principal cu fonduri europene și guvernamentale și se vor derula în următorii 2-3 ani.

Printre aceste proiecte se numără amenajarea unui Centru Social Comunitar de Agrement și Sport pe strada Sticlei, a unui Centru Multifuncțional Educațional la fosta unitate militară de aviație, reabilitarea și modernizarea străzii Ighișului, construirea unui bazin de înot pe strada Blajului, construirea unui Centru comunitar medico-social tot la fosta aviație, reabilitarea și modernizarea Școlii Gimnaziale Numărul 4, reabilitarea și modernizarea Școlii Gimnaziale Ighișu Nou, proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în regiunile Mediaș, Agnita și Dumbrăveni, construirea de locuințe sociale colective pe strada Baia de nisip, proiectul de reabilitare și modernizare a centrului istoric, proiectul de modernizare, reabilitare și extindere a traseelor de transport public electric, proiectul de reabilitare și modernizare a unor imobile ale Spitalului Municipal Mediaș dar și dotarea instituției cu aparatură medicală performantă dar și construirea unei creșe în cartierul Vitrometan.

Totodată, în cadrul emisiunii Mediaș 120, Primarul Gheorghe Roman a răspuns întrebărilor primite de la medieșeni prin intermediul paginii Nova TV din rețeaua de socializare Facebook.

Articolul Proiecte în derulare la Mediaș | În dialog cu Primarul Gheorghe Roman | VIDEO apare prima dată în Nova Tv Medias.